Разделы
Бизнес [1089]
Карьера [143]
Образование [68]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Главная » Статьи » Бизнес и карьера » Карьера



Ретельно підібрана база даних Scopus

Ретельно підібрана база даних Scopus

 

Scopus унікальним чином поєднує в собі велику, ретельно підібрану базу даних рефератів і цитат зі збагаченими даними і пов'язаною науковою літературою з широкого кола дисциплін.

Scopus швидко знаходить релевантні та авторитетні дослідження, виявляє експертів і надає доступ до надійних даних, метрик та аналітичних інструментів. Будьте впевнені в просуванні досліджень, викладанні або дослідженнях і пріоритетах - все з однієї бази даних і з однією підпискою.

база даних ScopusПокриття, на яке ви можете розраховувати

Scopus забезпечує найширше охоплення будь-якої міждисциплінарної бази даних рефератів і цитування. Охоплюючи 240 дисциплін, дослідники, викладачі, бібліотекарі та студенти, які покладаються на Scopus, впевнені, що ймовірність пропуску ключових публікацій значно знижується.

Дізнайтеся, як міждисциплінарна глибина і широта видання Скопус в Україні може допомогти в просуванні досліджень і знань вашої організації.

Безпрецедентний і безперервний доступ до важливих результатів досліджень з усього світу

Дослідники довіряють інформації та даним, які вони знаходять у Scopus, тому що контент у Scopus надходить від більш ніж 7000 видавців, які повинні бути перевірені та відібрані незалежною Консультативною радою з вибору контенту (CSAB), щоб бути та продовжувати індексуватися в Scopus.

Дослідження для кращого світу

Використовуйте попередньо створений запит у функції розширеного пошуку, щоб швидко знайти літературу, присвячену Цілям сталого розвитку Організації Об'єднаних Націй.

Препринти в Scopus

Scopus включає препринти з 2017 року і пізніше як тип контенту в профілях авторів, щоб користувачі могли знаходити найновіші роботи дослідника.

Чому цитати важливі

Тепер, коли в Scopus цитується понад 1,8 мільярда посилань, кожна проіндексована стаття цитується в середньому на 10-15% більше, ніж у нашого найближчого конкурента. Більше цитованих посилань означає:

  • ширший бібліометричний та історичний аналіз тенденцій;
  • повніші профілі авторів;
  • поліпшені показники h-індексу для авторів, які почали публікуватися до 1996 р.

Хочете отримати краще уявлення про свої наукові результати та підвищити впізнаваність? Підтвердіть свій профіль сьогодні, щоб побачити свої цитування та оцінки індексу Гірша.

Експертне кураторство

Ми шукаємо і стежимо за тим, щоб у Scopus були доступні тільки найнадійніші наукові статті та матеріали.

Контент ретельно перевіряється і в кінцевому підсумку відбирається незалежною Консультативною радою з підбору контенту Scopus (CSAB), міжнародною групою вчених і дослідників з досвідом редактора журналів, які представляють основні наукові дисципліни.

Цілий рік члени правління несуть відповідальність за розгляд усіх нових назв, пропонованих Scopus, на додаток до розгляду та забезпечення підтримки якості наявного контенту.

Наскільки суворі наші стандарти?

Щороку для включення до Scopus пропонується близько 3500 нових найменувань, але тільки 33% цих найменувань відповідають технічним критеріям нашої незалежної наглядової комісії. І з цих приблизно 1200 найменувань тільки 50% приймаються після перевірки CSAB.

Ми пишаємося нашим прозорим процесом відбору та незалежною оціночною комісією. Міжнародні експерти нашої Консультативної ради з вибору контенту постійно перевіряють нові видання, використовуючи як кількісні, так і якісні показники. Консультативній раді з вибору контенту можуть бути запропоновані тільки серійні заголовки для включення до Scopus. Серіали включають журнали, серії книг і серії конференцій.

Категория: Карьера | Добавил: admin (08.02.2023)
Просмотров: 401 | Теги: карьера в науке, публікація, публикации, база даних Scopus, для ученых, Scopus, Web of Science, видання Скопус в Україні
Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

 


    

Среда, 24.04.2024, 19:42

 Вы вошли как Гость

Группа "Гости"

          Приветствую Вас Гость

          RSS

 

 Copyright MyCorp © 2024 
Сохранить