Разделы
Игры [68]
Кино [52]
Куда поехать на отдых? [250]
Модные забавы [199]
Автомобили [209]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск
Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0




Главная » Статьи » Отдых и развлечения » Модные забавы



Огляд мотоцикла Honda Africa Twin

Огляд мотоцикла Honda Africa Twin

 

Деяким людям потрібні складні випробування як повітря. Саме тому пустельна гонка по глушині Африки, придумана французом Тьєррі Сабіном і організована вперше 1979 року, знайшла так багато прихильників. Любителів позашляхових сутичок на відстань 10 000 кілометрів не зупиняли ні небезпеки траси, ні моторошна пустка, ні крайня втома.

Що щодо цієї Африки

огляд Honda Africa TwinДля мотоциклетних компаній подібний захід став ідеальним інструментом для просування нових моделей, побудованих подібно до високопродуктивних машин, що долають вбивчу відстань між Парижем і Дакаром. Скориставшись популярністю африканського заходу, Honda запустила Transalp (1987), а потім Africa Twin (1988).

Назва була не випадковою. Нагадаємо, що до 2008 року Дакар розігрувався на Африканському континенті та нестримно асоціювався із Чорним континентом. Лише 2009 року через терористичну загрозу мітинг було перенесено до Південної Америки. Однак і тоді його назва "Дакар" збереглася. Для того, хто недовго стежить за історією легендарної події, може видатися незрозумілим зв'язування імені культового мотоцикла з Африкою.

Рай для мандрівників

Ралі "Дакар", розпалюючи уяву любителів двоколісного транспорту, створило справжню моду на позашляхові мотоцикли. Однак не всі мріяли про подолання пустелі та відстаней, що вимірюються тисячами кілометрів. Тому рік за роком Honda виводила на ринок дві різні машини, які відповідають вимогам різних покупців.

Transalp більше призначався для відпочинку та, незважаючи на свої позашляхові якості, був добре підготовлений для їзди дорогами. Honda Africa Twin 750, потужніший і важкіший, з трохи великим двигуном, створений для справжніх мандрівників, які мріють про далекі поїздки, не обов'язково по асфальту. Хоча позашляхові властивості мотоцикла були не найкращими, він явно асоціювався із бездоріжжям.

Візуально у Africa Twin були всі ознаки дакарівського ендуро - масивний паливний бак, зрушений далеко вниз, довгі бічні кришки, здвоєні фари у великому обтічнику та масивна кришка двигуна. Коли пластикові панелі були зняті, з'явилася схожість з Transalp у конструкції рами та двигуна, але при найближчому розгляді можна було побачити, що шасі та ходова частина Africa Twin більш масивні та міцні.

Двигун, хоч і був схожий на Transalp XL 600V, мав два циліндри в V-подібному розташуванні, але мав більший робочий об'єм (647 см3) і вищий крутний момент. Така ж, як у Transalp максимальна потужність 50 к.с. досягалася на нижчих оборотах. В обох випадках кривошипно-шатунна система влаштована однаково. Циліндри були рознесені на кут 52 °, а кривошипи головного валу зміщені на кут 76 °. Таким чином, була отримана дуже компактна конструкція двоциліндрового двигуна та вирішена проблема дратівливих вібрацій. Тиха робота двигуна сприяла комфорту.

Категория: Модные забавы | Добавил: admin (17.12.2022)
Просмотров: 447 | Теги: Honda Africa Twin, двоколісний транспорт, огляд Honda Africa Twin, мотоцикли для ралі
Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

 


    

Четверг, 25.04.2024, 14:00

 Вы вошли как Гость

Группа "Гости"

          Приветствую Вас Гость

          RSS

 

 Copyright MyCorp © 2024 
Сохранить